Na verkoopbeleid & retourbeleid & verzendbeleid

Aftersales:

 1. Scooteronderdelen zijn allemaal verbruiksartikelen, we hebben ook geen garantieperiode voor de koper.
  Als er binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van de goederen een productkwaliteitsprobleem is, kunt u contact met ons opnemen en met ons communiceren en een vervanging van de goederen aanvragen.

TERUGSTUURBELEID:

 1. Wij verkopen alle accessoires tegen kostprijs aan gebruikers die onderdelen nodig hebben voor onderhoud. We ondersteunen geen retourzendingen (omdat de prijs van de meeste onderdelen lager is dan de verzendkosten, zal een retourzending zonder kwaliteit verlies opleveren voor zowel de koper als de verkoper, dit is een verlies-verliessituatie). Bevestig dit zorgvuldig bij de verkoper voordat u koopt.
 2. Omdat onderdelen alleen bedoeld zijn voor reparaties, kopen kopers uiteraard onderdelen om problemen met hun Elektrische step op te lossen. Als u een nieuw onderdeel heeft gekocht en het probleem nog steeds niet is opgelost, moet u nogmaals controleren of het probleem mogelijk ook op andere onderdelen voorkomt, naast het testen van het nieuwe onderdeel dat u zojuist hebt ontvangen.
 3. Als de koper erop aandringt een retourzending te doen vanwege een probleem dat niet van kwaliteit is (het onderdeel is bijvoorbeeld niet langer nodig, of het echte probleem is eerder verkeerd gediagnosticeerd en de koper heeft een verkeerd onderdeel gekocht), zullen we alleen de waarde van het onderdeel terugbetalen. de verzendkosten die zijn gemaakt niet terugbetalen. Als u vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met ons op.
 4. Klaag niet zonder ons medeweten over PayPal. Dit zal onze accountreputatie ernstig schaden. Als u het hier niet mee eens bent, koop dan niet.
 5. Als de koper het niet eens is met de inhoud die hierboven door de verkoper is vermeld, koop dan niet.
 6. Voor vragen over retourneren en aftersales kunt u een e-mail sturen naar: info@elife2go.com.

Verzendbeleid:

 1. Het standaard startadres, verzending begint vanuit EU continentale. Indien er sprake is van bijzondere omstandigheden dient hierover vooraf overlegd te worden.
 2. De landen van bestemming voor verzending zijn voornamelijk:
  Finland, Zweden; / Estland, Letland, Litouwen; /Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk; / Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk; / Roemenië, Slovenië, Kroatië, Italië, Spanje, Portugal.
 3. Verzendtijd: verzending vanuit de EU duurt 3-6 werkdagen; verzending vanuit de Chinese fabriek duurt 2 weken.